Πολυετή εμπειρία 

Όταν πρόκειται να αγοράσετε Refurbished εξοπλισμό, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια εταιρεία που να μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η εταιρεία μας λειτουργεί απρόσκοπτα από το 2013, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ανακαινισμένο εξοπλισμό πληροφορικής. 

 

Χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες 

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα πελατών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με περισσότερους από 2.500 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων και πελατών λιανικής. Η εκτεταμένη εμπειρία μας σε συνεργασία με πελάτες από όλους τους κλάδους της οικονομίας (όπως ενδεικτικά μεγάλες επιχειρήσεις, βιομηχανίες, μεταπωλητές, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κρατικούς φορείς, κ.ο.κ.) διασφαλίζει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας. 

 

Τεράστιο Δίκτυο Προμηθευτών 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την εταιρεία μας είναι το εκτεταμένο δίκτυο προμηθευτών μας. Συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο φάσμα κατασκευαστών και προμηθευτών τεχνολογίας που εξασφαλίζει άριστης ποιότητας ανακαινισμένους υπολογιστές και προϊόντα τεχνολογίας. Μέσω αυτού του δικτύου μπορούμε να βρούμε το ιδανικό προϊόν στη κατάλληλη τιμή και χρόνο παράδοσης σύμφωνα με τις ανάγκες ή τον προϋπολογισμό σας.  

 

Τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας 

Στην εταιρεία μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Όλοι οι ανακαινισμένοι υπολογιστές μας περνούν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχων για να διασφαλιστεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση πριν πουληθούν. Χρησιμοποιούμε μόνο εξαρτήματα άριστης ποιότητας για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι αξιόπιστα. Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας έχει πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία να επιλύσει κάθε είδους τεχνικό ζήτημα. 

 

Μοναδική & προσωποποιημένη εξυπηρέτηση 

Στην εταιρία μας, πιστεύουμε ότι η ικανοποίηση του πελάτη είναι το κλειδί για την επιτυχία μας και γι’ αυτό προσφέρουμε μοναδική εξυπηρέτηση που καλύπτει τις ανάγκες του. Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας. Από την αρχική επικοινωνία μέχρι την παράδοση του προϊόντος, παρέχουμε συνεχή και ολοκληρωμένη ενημέρωση, καθώς και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη σε κάθε ανάγκη τους. 

100.2883-1-1.jpg