Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας από το Σημείο Παραλαβής Προϊόντων
Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε στο e-shop μας τα προϊόντα που επιθυμείτε και στη συνέχεια να τα παραλάβετε από το καταστημά μας, εφόσον έχετε ενημερωθεί με e-mail για το χρόνο παραλαβής τους. Οι παραγγελίες που δεν έχουν εξοφληθεί στο e-shop, θα ισχύουν για 7 εργάσιμες ημέρες και μετά θα ακυρώνονται.

Αντικαταβολή
Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων είναι + 2.00€.

H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 620€ με ΦΠΑ – Για παραγγελίες από 620€ και πάνω καθώς και σε μεγάλου όγκου παραγγελίες (12 κιλά και άνω) που η παράδοση γίνεται μόνο από μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να επιλεχθεί άλλος τρόπος πληρωμής.

Κάρτα (Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη)
Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κατάθεση στη Τράπεζα
Όταν καταχωρηθεί η παραγγελία σας καταθέστε στην τράπεζα της επιλογής σας το συνολικό ποσό με αιτιολογία συναλλαγής τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας και στείλτε μας μια φωτοτυπία της κατάθεσης με e-mail στο rccaccounting@rcc.gr. Η παραγγελία θα διεκπεραιωθεί μετά την κατάθεση σας.

Παρακάτω θα βρείτε τους διαθέσιμους λογαριασμούς μας:

Εθνική Τράπεζα:
Αριθμός Λογαριασμού: 00415564
IBAN Λογαριασμού: GR9501101800000018000415564
Δικαιούχος: ΡΙΝΙΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΟΜΠΑΝΥ MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ALPHA BANK:
Αριθμός Λογαριασμού : 209-00-2320-003769
ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR5901402090209002320003769
Δικαιούχος: ΡΙΝΙΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΟΜΠΑΝΥ MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας (#123456789) και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση τη rcc.gr.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Εθνική Τράπεζα & ALPHA BANK, Τράπεζα Πειραιώς).