Η υπηρεσία διαγραφής δεδομένων είναι η διαδικασία ασφαλούς και μόνιμης διαγραφής των δεδομένων σας από συσκευές αποθήκευσης, ώστε να αποτραπεί η πρόσβαση ή η ανάκτησή τους από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Η υπηρεσία αυτή είναι ιδανική για επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς και άτομα που πρέπει να αποσύρουν παλιούς υπολογιστές και άλλες συσκευές αποθήκευσης. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σας διαγράφονται με ασφάλεια, πριν από την απόρριψη αυτών των συσκευών. Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται να προκληθούν παραβιάσεις των ευαίσθητων δεδομένων σας και άλλα συμβάντα που υπονομεύουν την ασφάλεια του οργανισμού σας.

Στην Renew Computer Company κατανοούμε τη σημασία της προστασίας των ευαίσθητων δεδομένων σας. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε υπηρεσίες διαγραφής δεδομένων έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι εμπιστευτικές πληροφορίες σας παραμένουν ασφαλείς και ιδιωτικές. Οι υπηρεσίες διαγραφής δεδομένων μας χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για να αφαιρέσουν οριστικά όλα τα ίχνη των δεδομένων σας από σκληρούς δίσκους, SSD’s και άλλες συσκευές αποθήκευσης.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να πληρούν τα βιομηχανικά πρότυπα και να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες διαγραφής δεδομένων και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην προστασία των εμπιστευτικών σας δεδομένων. Είτε θέλετε να διαγράψετε δεδομένα από μία συσκευή είτε από πολλές συσκευές, έχουμε μια σειρά λύσεων για να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας.